SEPARATOR BACK

Stalpisor flexibil din cauciuc verde cu 3 benzi reflectorizante. Separator cu mare flexibilitate care îi permite Descarca documentul PDFimpactos să reziste intreg la impacturi puternice si sa isi recupereze forma originala. Funcțiunea lor este de marcaj si delimitare rutieră, în nici un caz de a proteja pietoni Separador stradal flexibil delimitare strada sau a reserva parcare. Asamblare ușoară cu 3 știfturi metalice.

Dimensiuni: 80 mm și 810 mm de înălțime; 205 mm bază inferioară.

 

 

 

 

 

 

 

SEPARATOR BACKPLUS

Separator cu baza de cauciuc, fabricat din plastic polietilen cu mare flexibilitate si rezistenta la impacturi puternice. Exista posibilitatea de a il instala direct pe o suprafață uniforma sau pe un teren nu uniform cu ajutorul unor știfturi metalice. Separator reflectorizat cu o bandă reflectorizantă.

 

Separador stradal flexibil delimitare strada

 

 

 

 

 

SEPARATOR HA75

Separator HA75  fabricat din plastic polietilen cu mare flexibilitate si rezistenta la impacturi puternice. Descarca documentul PDFDispune de o mare vizibilitate cu 3 benzi de benzi reflectorizante.  con cinta reflectante. Ideal pentru a delimita benzi înguste, semnalizat de drumuri urbane, locuri de parcare … Posibilitatea de a fixa o placa de metal în partea de sus, cu două cârlige pentru a defini accesul prin lanturi.

 

Separador stradal flexibil delimitare strada